Mimosa B5-Lite

Met dit Mimosa B5-Lite duopack heeft u twee gebruiksvriendelijke 5GHz access points met een hoge capaciteit. Deze krachtige apparaten zijn perfect voor kleine bedrijven. Dankzij het gebruiksvriendelijke cloud management is verregaande technische kennis niet nodig.

Eigenschappen Mimosa B5-Lite

  • Mimosa B5-Lite access point (2x)
  • Cloud managed (gratis cloud licentie)
  • 2×2 MIMO 20dBi antennes
  • Doorvoersnelheid tot 750 Mbps
  • Bereik tot 3 kilometer (met vrij zicht)

Krachtige backhaul
Met de Mimosa B5-Lite heeft u een krachtig 11ac access point met 2 ingebouwde 20dBi antennes in handen. Dankzij de doorvoersnelheid tot 750 Mbps levert de Mimosa B5-Lite de beste prestaties. De Mimosa B5-Lite biedt uitgebreide beheeropties, een lage latency/vertraging en gereserveerde bandbreedte voor de beste verbinding. Door de IP55 gecertificeerde behuizing is de Mimosa B5-Lite ook weerbestendig.

Bevestigen en klaar
Dankzij de geïntegreerde high-gain 20dBi antenne en bevestigingsbeugel is de Mimosa B5-Lite Backhaul in slechts enkele minuten te installeren. Na het bevestigen kunt u gebruikmaken van de Mimosa Smartphone Aiming tool, waarmee u het access point nauwkeurig kunt afstellen voor het beste signaal.

Eenvoudig te monitoren via de Cloud
Zodra de Mimosa B5-Lite geïnstalleerd is, zijn uw verbindingen direct te monitoren via de gratis Mimosa Cloud service. Via deze online applicatie kunt u de status van het netwerk bekijken en analyseren en eventuele problemen vroegtijdig opsporen. Voor uitgebreidere analyses, dataverzameling en notificaties bij problemen kunt u een abonnement nemen op de Mimosa Cloud+ service.

Altijd een uitstekende verbinding
De Mimosa B5-Lite zorgt altijd voor de beste verbinding door gebruik te maken van geavanceerde technieken. Het access point maakt onder andere gebruik van multi-channel technologie om de invloed van interferentie tegen te gaan. Daarnaast past het apparaat zich automatisch aan op de netwerkomstandigheden om een optimale linksnelheid en betrouwbaarheid te garanderen.